Egyszerűen nem értem, hogyan lehet műbizonylat nélkül taxikat fóliázni. A műbizonylat rendszer alkalmazása a legtökéletesebb módszere annak, hogy minden teljesen nyomon követhető legyen. Ki és mit fóliázott. Egy adott autóra milyen fólia került és melyik tekercsből. Gondold el, elkészül az autód és valaki megtöri egy év múlva. Bemész egy műhelybe és lehet, hogy addigra már nem fogod tudni, hogy milyen alapanyagot raktak az autódra. Ha van műbizonylatod, akkor egy szakember azonnal tudja milyen fólia került az autódra és be tudja szerezni garantáltan ugyanazt az alapanyagot. 

A műbizonylat arra is tökéletes, hogy rögzíti a telepítés idejét és a garanciavállalás feltételeit, fedezetét és időtartamát. Amennyiben ezt nem deklaráljuk, úgy a számla alapján a törvényi maximum, azaz 6 hónap garantálható. Szerintem ezeket a kérdéseket jobb korrektül letisztázni és akkor senki sem lesz félrevezetve. A mi rendszerünkben pl. tekercsenként vannak rögzítve az alapanyagok, tehát konkrétan visszakereshető lesz évek múlva is, hogy egy adott melyik tekercsből lett kivitelezve, azt ki vásárolta meg és ki kapta az erre az autóra vonatkozó sorszámozott műbizonylatot. Ez a profi minőségbiztosítás egyik feltétele.  

A bejegyzés trackback címe:

https://autofoliazas.blog.hu/api/trackback/id/tr445356817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása