SkyFol 2013.06.11. 07:17

Mennyi az annyi?

Korábban már írtam egy bejegyzést, amiben a taxik átfóliázásának költségét nettó 120 - 150.000 Ft közötti összegre tettem. Már nem hiszem, hogy ezt a szintet a tisztességes vállalkozók tartani tudják majd, mivel a legújabb információk szerint valamennyi fényezett elemet fóliázni kell majd, ami zárt állapotban látszódik az autón. Ez az apró változás lehetetlenné teszi a szerelés nélküli tartós kivitelezést. Ennek alapján egy sor alkatrészt le kell szerelni, ami jelentősen növeli a kivitelezési költségeket. A színhelyesség ellenőrzésével az olcsóbb (egyébként nem is autócsomagolásra való) fóliákat nagymértékben kiszűrhetik, ez egyébként örvendetes lenne, elkerülve a fóliázás, mint technológia negatív megítélését a rosszul megválasztott alapanyag miatt. Ha ezen a vonalon haladunk tovább, akkor reálisan 180.000 - 250.000 Ft közötti nettó összeggel kell majd számolni és 2-3 napos kivitelezési idővel. Persze minőségi munkát feltételezve, de számomra a nem minőségi munka nem definiálható, így azzal nem is foglalkoznék. 

Fontos szerintem, hogy amint az ellenőrzési rendszert bemutatják és elfogadják, tehát valamennyi feltétel tisztázva lesz, érdemes minél hamarabb időpontot foglalni, mert a kezdeti időszakban bizonyosan jobb árat lehet majd elérni, mint amikor sorban fognak állni az autók. Azzal sem súgok sokat, hogy a műhelyek általában július közepe és augusztus közepe között nem dúskálnak a munkákban, valamint a nyaralás alatt át is tudjuk fóliáztatni autónkat mindenféle bevétel kiesés nélkül. Persze legyenek előbb teljesen tisztázottak a feltételek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://autofoliazas.blog.hu/api/trackback/id/tr375338649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása