Mint az autócsomagoló fóliák és az autófóliázás beteges megszállottja folyamatosan kérdezgetem a taxis kollégákat és ismerőseimet, akik taxiban utaztak, hogy a taxis mit kapott a pénzéért, mennyire van megelégedve a munkával, ha fóliáztatta az autóját. Nagyon sokszor hallok olyan véleményt, hogy itt - ott felvált, lifeg és fél, hogy jön a tél és alámegy mindenféle kosz, meg sós víz és még jobban meg fog indulni a fólia. Sokan már hitet is vesztettek a termékben és más megoldást keresnek a jövőre nézve. 

Hölgyeim és Uraim! Tessék visszamenni a műhelybe és kijavíttatni a hibát. Hiszen garanciát vállaltak rá. Ha telepítési hiba, akkor tessék lecseréltetni. Lehet, hogy sokan úgy érzik, hogy piaci ár alatt csinálták az autóját és ez teljesen igaz is, de ha a kolléga a munkájára garanciát vállalt ezen az ellenértéken, akkor tessék bevasalni rajta. Az nem állapot, ha rosszul van egy elemen a fólia és lifeg a fólia, azt le kell cserélni.

Pár kép arról, hogyan is néz ki egy minőségi munka. Na ez nem fog felválni, ha mégis valami gond van, akkor ezeken a helyeken érvényesíteni is lehet a garanciát!

DSC_0107.jpgDSC_0090.jpgDSC_0092.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://autofoliazas.blog.hu/api/trackback/id/tr25660554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása