Hölgyeim és Uraim!

Újabb gyöngyszem az Interneten taxifóliázás témakörben. Értem én, hogy valaki fényezi magát, de miért kell azt úgy tenni, hogy egy másik technológiát mocskol, ráadásul alaptalanul.  

http://taxiszinezes.hu/melyiket-valasszam/

A hagyományos fóliázás hátrányai:
- negatív ívekből visszazsugorodik az anyag,
Barátom, azért, mert nem tudsz telepíteni, nem a fólia a hibás. Tessék autócsomagoló fóliát használni és betartani a megfelelő technológiai előírásokat. Ja és nem fog elsőre menni, de idővel megtanulod. 

- falcokat dupla munkával, ezáltal még egyszer akkora összegért,  illesztésekkel lehet bevonni a kiválasztott színnel,
Ez tény. Ritkán is fóliázunk falcokat és gyakran kombináljuk folyékony gumival. Bizonyos részeket azonban jobb fóliázni (pl. küszöbök belső része).

- terepjáróknál, dobozos járműveknél a tömítőanyag egyenetlensége miatt nem tapadt fel tökéletesen a matrica,
Ezeknél a dilettációs csíkoknál a megfelelő alapanyag a megfelelő technológiával  

- szinte minden autón vannak kisebb nagyobb negatív ívelt felületek, amelyekből az esetek nagy százalékában gyártmánytól függetlenül visszajön az anyag, amit ha szennyeződés ér, akkor már nem tapad meg többé,
- rücsis felületeken nem tapad vagy csak adalékanyaggal, Profi műhely ezt a kérdést meg tudja oldani, de általában fényezett felületeket szoktunk fóliázni és fényezni is... 
- mélyedéseknél illesztések illetve darabolások szükségesek. Mit jelent az, hogy darabolások. Az illesztéseket negatív fényben feltüntetni balgaság. Az illesztések, ha megfelelő helyen végzik, egyáltalán nem zavarók és sokkal biztosabb, tartósabb kivitelezést eredményeznek, mivel nem nyújtjuk szét az anyagot.

Én nem fogok bántani más technológiát, kívánok hozzá sok sikert. Egy dolog azonban bizonyos, a fóliázás kipróbált és bizonyított technológia, amit a világ minden részén alkalmaznak, ez szerintem mindent elmond.

A bejegyzés trackback címe:

https://autofoliazas.blog.hu/api/trackback/id/tr35300438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása