Újabb gyöngyszem a neten, a BKK által elfogadott fólia. Persze azt nem tudjuk meg, hogy melyik gyártó, melyik fóliája és hiteles alátámasztása sincsen a kijelentésnek. A BKK még jelenleg is dolgozik az ellenőrzési mechanizmuson, még nincs eldöntve, hogyan és milyen tűréshatárokkal fogják ellenőrizni a fóliákat, de van aki már leírja, hogy a BKK elfogadta a fóliáját, azért ezt nem lehet szemérmes dolognak nevezni. Bár lehet, hogy most jön majd egy komment, hogy de én ott voltam megmutattam és azt mondták, hogy ez így jó lesz, ergo elfogadták:)

Nem irigylem a taxisokat, tényleg nem. Járatlanul és avatatlanul a fóliázás témakörében, ezer és ezer félrevezető információ zúdul rájuk, mind alapanyag, mind garanciák, mind pedig árak tekintetében. Ember legyen a talpán, aki megtalálja a megfelelő szolgáltatót ebben a kavalkádban. Persze az is tény, hogy az idő a tisztességesen dolgozóknak hajtja majd a malmot. Aki normálisan dolgozik, annak idővel a taxisok körében is kialakul a stabil vevőköre, úgy ahogy már kialakult egyéb területeken is.  

A bejegyzés trackback címe:

https://autofoliazas.blog.hu/api/trackback/id/tr725338637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása